Home Social Aşezările pescăreşti din zona Prut-Dunăre vor fi putea fi văzute în format 3D

Aşezările pescăreşti din zona Prut-Dunăre vor fi putea fi văzute în format 3D

by admin
395 views

Un spaţiu expoziţional despre zona pescărească Prut-Dunăre va fi amenajat de Consiliul Judeţean Galaţi cu fonduri europene. Este vorba de o expoziţie virtuală şi interactivă, în care se vor folosi echipamente 3 D şi un sistem de sunet cu efecte speciale.

„Veşti bune pentru gălăţeni Am câştigat un nou proiect cu fonduri europene. Este vorba de amenajarea unui spaţiu expoziţional despre zona pescărească Prut-Dunăre.Vom organiza în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii o expoziţie virtuală şi interactivă, în care se vor folosi echipamente de videoproiecţie, senzori de mişcare, ochelari de realitate virtuală şi un sistem de sunet cu efecte speciale”, a anunţat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi. Cu ajutorul tehnologiei, vizitatorii vor afla informaţii despre ecosistemele şi aşezările pescăreşti din această zonă.   „Sper ca în cel mai scurt timp să semnăm contractul de finanţare, mai ales că este evaluată deja toată documentaţia necesară.Mai mult, suntem în plină procedură de achiziţie publică cu clauză suspensivă pentru desemnarea unui constructor”,  a adăugat Fotea, pe pagina sa de Facebook.   Valoarea investiţiei este de aproape 1,8 milioane de lei, iar finanţarea va fi asigurată în cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020.

Citeste mai mult: adev.ro/qny4nj

related posts

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More