Home Medical Carantină totală în Atena, la doar două săptămâni după redeschiderea școlilor

Carantină totală în Atena, la doar două săptămâni după redeschiderea școlilor

by admin
4.917 views

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a anunțat că a fost luată decizia instituirii unui lockdown total în Atena, dar și alte regiuni de lângă Capitală, pentru a limita răspândirea cazurilor de COVID-19 și pentru a ridica presiunea asupra sistemului sanitar.

“Începând de joi şi până la 28 februarie magazinele şi şcolile se vor închide”, a subliniat el, evocând “creşterea numărului de spitalizări în Attica şi apariţia unor tulpini ale virusului care accelerează contaminarea”. În urmă cu două săptămâni, şcolile primare şi liceele au fost redeschise după ce au fost închise timp de două luni. Televiziunea publică ERT a anunţat că bisericile şi toate magazinele, cu excepţia farmaciilor, supermarketurilor şi staţiilor de benzină, se vor închide şi ele. Autorităţile elene au anunţat marţi 1.526 de infecţii cu coronavirus, mai mult decât dublul înregistrat în ziua precedentă, jumătate dintre ele în zona mai mare a Atenei. Numărul de decese asociate COVID-19 a ajuns în Grecia la 6.017 de când a fost depistat coronavirusul.

related posts

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More