Home Divertisment DIGI Romania: Anunt OFICIAL, e GRATUIT 2 LUNI pentru Clienti

DIGI Romania: Anunt OFICIAL, e GRATUIT 2 LUNI pentru Clienti

by admin
427 views

DIGI Romania a facut in mod oficial in aceasta dimineata anuntul pentru clientii sai din toata Romania, sau pentru cei care vor sa-i devina clienti, anuntand cele 2 luni de gratuitate disponibile de acum. Mai exact, saptamana trecuta v-am spus ca DIGI Romania va avea o oferta speciala pentru Film Now disponibile in Romania, si iata ca ea a venit, toti clientii care au servicii de televiziune putandu-se bucura de gratuitate timp de 2 luni pentru extraoptiune.

DIGI Romania spune ca aceasta gratuitate pentru 2 luni este disponibila pentru toti clientii care activeaza extraoptiunea Film Now direct din contul de client care poate fi accesat prin intermediul website-ului sau. Va spuneam saptamana trecuta ca DIGI Romania va oferi cel mai probabil o perioada de gratuitate pentru Film Now, si nu o reducere de pret de care sa se bucure clientii sai, iar acest lucru s-a transformat in realitate acum, ceea ce e o veste buna.

related posts

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More