Home Tehnologie Huawei P50 Pro: Vestea PROASTA pentru o Asteptata Schimbare

Huawei P50 Pro: Vestea PROASTA pentru o Asteptata Schimbare

by admin
610 views

Huawei P50 Pro este urmatorul model important de telefon la care compania Huawei lucreaza in aceste momente, si este de asteptat ca lansarea sa sa aiba loc in cursul lunii martie, la fel cum s-a intamplat si cu seria anterioara. Huawei P50 Pro va veni cu multe schimbari bune in raport cu modelele anterioare, acest lucru fiind cat se poate de clar, insa din pacate nu va fi oferita si o schimbare radicala asteptata de catre multi dintre clienti.

Huawei P50 Pro nu va avea un sistem SuperCharge de incarcare rapida la 135W, acesta fiind descoperit anul trecut ca fiind certificat pentru un telefon al celor de la Huawei, insa se pare ca nu va fi acest model. Nu se stie foarte clar in momentul de fata in ce model nou de telefon Huawei vom vedea acest sistem ultra rapid de incarcare rapida, insa e clar ca Huawei P50 Pro nu este modelul de la care ar trebui sa asteptam aceasta schimbare, pentru ca ea nu va veni.

related posts

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More