Home Politica JOE BIDEN – PRESEDINTELE CU STILOURI

JOE BIDEN – PRESEDINTELE CU STILOURI

by admin
107.390 views

Joe Biden, presedintele Americii, omul ales de 81 de milioane de americani, sta asezat in spatele biroului. In mana stanga tine un stilou. Deschide mapa in care se afla decretul pe care trebuie sa-l semneze. Trece stiloul in mana dreapta. Apoi isi baga stiloul in buzunarul de la piept, in buzunarul din interiorul hainei ! Mai corect spus: incearca sa faca asta! Pentru ca stiloul nu vrea sa intre! Cu toate ca Joe Biden, presedintele ales de 81 de milioane de americani, tine cu tot dinadinsul s-o faca! Numai ca buzunarul e cusut! Isi da seama intr-un tarziu, asa ca, inventiv, gaseste imediat o alta cale: pune stiloul, cu care trebuie sa semneze decretul, in buzunarul din dreapta al pantalonilor! Dupa care, preocupat, ia alt stilou din suportul aflat pe birou si face ce trebuia sa faca inca de la bun inceput: semneaza decretul!

Aceasta scena incredibila – e vorba doar despre presedintele SUA -, nu o veti vedea niciodata difuzata de Mainstream Media. Pentru ca asta e lumea in care traim azi. In care ni se prezinta doar o singura parte a degetului. 

related posts

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More