Home Divertisment Netfllix a depăşit pragul de 200 de milioane de abonaţi. Sute de titluri sunt în post-producţie sau gata de lansare

Netfllix a depăşit pragul de 200 de milioane de abonaţi. Sute de titluri sunt în post-producţie sau gata de lansare

by admin
436 views

La finalul anului 2020, serviciul de streaming Netfllix a depăşit pragul de 200 de milioane de abonaţi la nivel global, atunci fiind înregistrată cea mai mare creștere a sa. Compania a anunţat că peste 500 de titluri se află în post-producţie sau gata de lansare.

Mai exact, în al patrulea trimestru al anului trecut, Netflix a adăugat 8,51 de milioane de abonaţi, cu aproximativ 2,5 milioane mai mult decât era aşteptat. Astfel, totalul raportat este de 203,7 milioane de abonaţi la nivel mondial.

Pentru întreg anul 2020, Netflix a anunţat 36,6 de milioane de abonaţi, cel mai mare număr înregistrat în decursul unui an, după 2018, când au fost 28,6 milioane de abonaţi noi.

Marți seară, în urma anunțului, acţiunile Netflix au crescut cu 13%.

Netflix a raportat venituri de 6,64 de miliarde de dolari pentru trimestrul al patrulea şi un profit pe acţiune de 1,19 dolari. Analiştii de pe Wall Street se aşteptau ca serviciul de streaming să obţină venituri 6,63 de miliarde de dolari şi 1,13 dolari pe acţiune, potrivit Refinitiv, citat de news.ro.

Peste 500 de titluri sunt în post-producţie sau gata de lansare

Compania a anunţat că peste 500 de titluri se află în prezent în post-producţie sau „gata de lansare”. Acest număr include şi cele 71 de producţii care vor fi lansate în 2021, cu planuri de a lansa cel puţin un film în fiecare săptămână a anului.

related posts

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More