Home Medical Noul medicament care va trimite epidemia in istorie

Noul medicament care va trimite epidemia in istorie

by admin
31.214 views

Medicamentul dezvoltat la Ichilov moderează răspunsul imun, ajută la prevenirea furtunii mortale de citokine, spun cercetătorii; 29 din 30 de pacienți de fază 1 au părăsit spitalul în decurs de 3-5 zile

Un nou tratament care luptă împotriva Covid-19 a fost descoperit de cercetătorii israelieni. În ce constă acesta și câți bolnavi s-au tratat deja cu el.

Nou tratament anti-Covid, descoperit

Oamenii de știință din Israel susțin că au descoperit un nou tratament care luptă împotriva virusului SARS-CoV-2. Eficiența acestuia ar fi de 95%, conform specialiștilor. De asemenea, au mai afirmat că 29 din 30 de pacienți bolnavi de Covid s-au vindecat după cinci zile de la începerea acestui tratament.

Cercetătorii din întreaga lume depun eforturi mari, încă de la începutul pandemiei, pentru a găsi cel mai potrivit tratament care luptă împotriva temutului virus. Cercetătorii din Israel au anunțat că deja au găsit un tratament care dă rezultate în cazul noului coronavirus.

Noua schemă a fost deja testată pe un eșantion de 30 de persoane. Profesorul Nadir Arber, de la Spitalul Ichilov din Tel Aviv, susține că un număr de 29 de persoane s-au vindecat complet în urma tratamentului administrat. Eficiența acestuia, conform specialiștilor, ar fi de 95%.

Pacienții cărora li s-a administrat această nouă schemă anti Covid-19 au fost externați după 3-5 zile de la începerea acestuia. Doar un singur bolnav și-ar fi revenit mai târziu, dar și starea acestuia este bună, conform specialiștilor.

„Tratamentul de bazează pe exosomii pe care organismul îi eliberează din membrana celulară și îi folosește pentru comunicarea intercelulară. Îmbogățim exosomii cu proteina CD24, care joacă un rol important în reglarea sistemului imunitar”, a declarat doctorul Shiran Shapira, director al laboratorului condus de profesorul Nadir Arber.

Aceasta proteina este localizata pe suprafata celulelor si are un rol bine cunoscut si important in reglarea sistemului imunitar, a declarat cercetatorul Shiran Shapira de la laborator Arber.

Proteina ajută la calmarea sistemului imunitar și la reducerea furtunii de citokine.

„Preparatul este inhalat o dată pe zi, timp de cinci zile”, a spus Arber. „Preparatul este direcționat direct către plămâni – deci, spre deosebire de alte formule … care restricționează selectiv o anumită citokină sau funcționează pe scară largă, dar provoacă multe efecte secundare grave, EXO-CD24 este administrat local, funcționează pe scară largă și fără efecte secundare.”

sursa: timesofisrael.com

related posts

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More