Home Life & Style Teatrul Dramatic „Fani Tardini” redeschide Sala de Spectacole și joacă MaMe pe 30 și 31 ianuarie

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” redeschide Sala de Spectacole și joacă MaMe pe 30 și 31 ianuarie

by admin
438 views

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reia reprezentațiile în acest weekend. Redeschidem Sala Mare cu spectacolul MaMe în dublă reprezentație, sâmbătă și duminică, 30 și 31 ianuarie 2021, de la ora 19:00.

Biletele au fost puse în vânzare pe bilete.fanitardini.ro și la casa de bilete a Teatrului, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-049-850 sau 0758-089-994.

Un spectacol pe care cronicarii l-au numit „viu, autentic” (Nona Rapotan, Bookhub), „tulburător şi plin de emoţie” (Gabriela Lupu, Adevărul), „o declaraţie intimă şi asumată de dragoste pentru toate mamele din lume” (Elena Coman, Amfiteatru), MaMe este o creație colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală. Patru femei anonime, despre care nimeni nu știa nimic, devin personajele principale în acest spectacol despre memorie, copilărie, bătrânețe și ceea ce ne unește pe toți când auzim sau pronunțăm cuvântul mama.

„Ajungem la vârsta aia la care nu mai suntem adolescenți, nu ne mai răzvrătim împotriva părinților, ci ne maturizăm și îi privim cu alți ochi. Cred că acesta este momentul pe care spectacolul a încercat să îl surprindă”, a declarat Cristian Ban, regizorul spectacolului.

În distribuție: Svetlana Friptu (mama lui Radu), Radu Horghidan (Radu), Ana Maria Ciucanu (mama lui Ionuț), Ionuț Moldoveanu (Ionuț), Elena Anghel (mama lui Ștefan), Ștefan Forir (Ștefan), Oana Mogoș (mama lui Răzvan), Răzvan Clopoțel (Răzvan).

Scenografia spectacolului este semnată de Iulia Gherghescu.

Spectacolul durează o oră și jumătate și este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 12 ani.

TRAILER: https://youtu.be/9go3VTtzJi0

***

ATENȚIE!

În prezent, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” scoate la vânzare 96 de locuri pentru fiecare reprezentație, adică 30% din capacitatea sălii de spectacole, iar locurile sunt distanțate, în conformitate cu normativele în vigoare.

Sala este decontaminată zilnic cu dispozitive de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C certificate DEKRA.

Spectatorii sunt termoscanați înainte de intrarea în Foaierul Sălii Mari de Spectacole. Acelora care înregistrează temperaturi mai mari de 37,3 grade Celsius nu li se permite accesul în interior și li se rambursează contravaloarea biletelor achiziționate.

Spectatorii sunt obligați să poarte mască de protecție de la intrarea în Foaier și până la ieșirea de la spectacol și să păstreze distanța fizică față de ceilalți în toate spațiile comune.

Spectatorii trebuie să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în Foaier și să respecte culoarele de acces și de evacuare, precum și așezarea în sală.

Sursa:Antidotul

related posts

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More